Dorn terapi

Dorn terapi er en behandlingsform, som retter fokus på hele kroppen

Dorn terapi er en behandlingsmetode for dig der døjer med smerter i bevægeapparatet. Smerter i kroppen er for mange mennesker, desværre en daglig tilstand. Benlængde forskel, slag, skader, bækkenløsning, skæv rygsøjle m.m. er ofte årsag til smertetilstande i kroppen.

Dorn terapi er en behandlingsform, som retter fokus på hele kroppen. En teknik, som retter skævhed i kroppen og giver mobilisering af led, ved hjælp af blide tryk og dynamiske bevægelser. 80% af befolkningen har forskellig benlængde. Selv få millimeter øger belastning af knæ og hofter, samt skævhed i resten af kroppen. Dette kan vise sig som låsninger i led og overbelastninger i muskler som følge.

Med Dorn terapi kan der rettes benlængde forskel på op til 3 cm. Skævhed i hofter, bækken og rygsøjlen giver ikke kun smerter hvor skævheden er, men også i skuldre og nakke. Ligeledes kan fastlåste hvirvler og gamle skader i ryggen også give smerter. Med Dorn terapi kan skæve hofter og bækken rettes, og låste led og ryghvirvler løsnes og mobiliteten genoprettes.

Jeg anbefaler 3 behandlinger med ca. 2 ugers mellemrum imellem hver behandling, da kroppen skal have tid til at arbejde og finde på plads.