Clairvoyant vejledning tager udgangspunkt i, hvor du er i livet lige nu. De omstændigheder der udspiller sig her og nu. Det kan være udfordringer du gennemgår, eller valg du står overfor. Det kan være støtte, opbakning eller svar, på spørgsmål du gemmer inden i. Det kan være bekræftelse på noget du allerede godt ved, men ikke tør stole på.
Måske er der tidligere oplevelser og omstændigheder, som er medvirkende til det der sker omkring dig, eller måske hindrer dig.

Clairvoyant vejledning handler ikke om at spå om fremtiden, så jeg kan ikke give dig lottotallene for næste uges kupon og ej heller en facitliste over dit liv.
Grunden til dette er, at vi alle har det der hedder det frie valg.
Jeg kan guide dig på din vej, men vejen er din at gå. Lige meget hvad råd og vejledning du får, skal du vælge det der føles rigtig for dig.

Hvis du har nogle spørgsmål inden du kommer, er det en god ide at skrive dem ned og medbringe dem, så du ikke glemmer dem når du sidder her.

Jeg oplever ofte at der kommer en afdød til stede under clairvoyance og jeg spørger altid klienten, om der ønskes kontakt til denne, inden jeg  tager kontakten.

Jeg yder kun Clairvoyant vejledning ved personligt fremmøde og kun ved tidsbestilling på forhånd .

Det vil sige at jeg ikke yder clairvoyant vejledning i forbindelse med anden konsultation eller behandling.

Jeg yder ikke clairvoyance til personer under 18 år, uden forældre samtykke.