Behandling/terapi

Holistisk synspunkt bag alternativ behandling

Min praksis bygger på det en holistisk forståelse af hele mennesket. En helhed, som udgøres af krop, sind og bevidsthed. En helhed som påvirkes af vores følelser og overbevisninger, men også af den måde vi forholder os til os selv og vores omgivelser, og de valg vi træffer igennem livet. Alt kan have betydning for de problemstillinger, vi oplever i vores liv. Som menneske oplever vi i gennem livet at blive “såret” både fysisk og psykisk af ydre omstændigheder, som vi ikke har kontrol over. Disse oplevelser skaber følelser og overbevisninger, som sætter sig i dit indre system og kan skabe ubalance, som viser sig fysisk som eksempelvis smerter, psykisk sårbarhed eller sygdom m.m. og kan stå i vejen for personlig udvikling

Du kan læse mere om de forskellige teknikker jeg benytter. Hver behandling og hvert et forløb er forskellig, da det er det enkelte menneskes behov og udfordring der skal tages hensyn til.

Min opgave er at hjælpe dig ud fra det du kommer med og for, i det tempo der passer til dig. For mig er det vigtigt at du som klient selv er medbestemmende i din behandling eller forløb, og derfor sammensættes det specifikt til dig.

Du er velkommen til at kontakte mig hvis du ønsker flere informationer eller har spørgsmål.

Du kan også booke en åben tid og så sammensætter vi i sammen din behandling, når du kommer.

null

Dorn terapi

Læs mere her

null

Healing

Læs mere her

null

Tankefeltterapi

Læs mere her

null

NADA øreakupunktur

Læs mere her

null

Træning & elevbehandling

Læs mere her